Velkommen

VELKOMMEN

Vi er i gang med å aktivisere vårt lokale hørselslag og kan tilby ulike medlemsmøter, temamøter, sosiale aktiviteter, salg av batterier og hørselshjelp ved våre likepersoner.
Er du fersk bruker av høreapparat vet vi at det tar tid å bli fortrolig med bruk og stell av apparatene. Vår erfaring har vist oss at det kan være tungt å stå alene som ny bruker. Hvem kan jeg spørre om det jeg lurer på? Finnes det et lokalt miljø jeg kan henvende meg til? Vår kontaktperson er Gunnar Berge, han tar imot SMS på mobil 414 94 134.
Som medlem får du SMS og/eller e-post om våre lokale aktiviteter, hvis du ved innmelding både har gitt ditt samtykke til å motta dette og opplyst om ditt mobilnummer og din e-postadresse. Du kan endre på dette ved å sende en e-post til lokallaget: <hlf.kongsberg@gmail.com>.
En torsdag hver måned (vanligvis siste i måneden unntatt juli og desember) er vi på Nymoensenteret i Storgata 31. Der kan du kjøpe batterier eller rekvisita til sterkt reduserte priser, få hjelp av en likeperson til praktiske ting med høreapparatene eller prate om andre hørselsrelaterte spørsmål. Datoer finner du på hjemmesiden eller Facebook siden vår.
Vi arrangerer tema- og eller medlemsmøter hver måned. Temamøtene er vanligvis åpne for alle. Vi vil øke aktiviteten ytterligere etter hvert.
Det vil være fint med innspill fra deg om hva slags hørselshjelp du trenger. Vi har god plass til flere.